Back to top

Bent u geïnteresseerd in de activiteiten van het Netwerk Oorlogsbronnen? Meld u zich dan hieronder aan voor de nieuwsbrief.

Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt om u op de hoogte te houden van onze activiteiten en worden niet ter beschikking gesteld aan derden. U kunt zich altijd eenvoudig afmelden.

* indicates required

Privacybeleid

Het Netwerk Oorlogsbronnen vindt uw privacy belangrijk. Het programma wordt gefaciliteerd door het NIOD instituut voor oorlogs-, holocaust- en genocidestudies, één van de instituten van de Koninklijke Akademie van Wetenschappen (KNAW). In de privacyverklaring van de KNAW leest u welke persoonsgegevens we verzamelen, hoe deze worden verwerkt en voor welk doel. De KNAW is zich bewust van haar verantwoordelijkheid bij het verwerken van persoonsgegevens en wil dat één ieder van wie persoonsgegevens door haar worden verwerkt, erop kan vertrouwen dat dit op een zorgvuldige en rechtmatige wijze geschiedt. De KNAW verwerkt persoonsgegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de daaruit voortvloeiende privacyregels. Deze privacyverklaring is in werking getreden op 16 mei 2018.

Heeft u vragen over dit onderwerp? Stuur dan een mail naar info@oorlogsbronnen.nl